EatWith till Stockholm

I mitten av november fick jag ett mail från en representant från siten EatWith som förklarade att de gillade min hemsida och därför frågade om jag hade lust att fotografera ett kommande EatWith event i Stockholm, det första hittills. Hmm tänkte jag, låter jätteroligt, varpå jag kollade upp siten.

Det visade sig vara en internationell site för mat, med möjlighet till middagar hemma hos annonserande värdar med sina trerätters favoritmiddagar redo. Till dessa kunde såväl inhemskt som till staden tillrest folk anmäla sig, åka över, äta och ha trevligt i spännande människors sällskap.

Ett trevligt samtal med en kvinna från Tel Aviv senare hade vi kommit överens och några dagar senare infann jag mig i en lägenhet på Söder, hos ett ungt trevligt värdpar i full gång med middagsbestyren.

Stommen till fotograferingen var en “photography guideline”, bra och tydlig men inte helt enkel att genomföra till 100% – inte minst eftersom även jag förväntades delta vid middagen. EatWith var dock nöjda med resultatet och hade genast lagt ut ett urval av bilderna, varav två av dem roligt nog hamnade på deras förstasida…

 

Din mail kommer inte att delas. Obligatoriska fält är markerade *

*

*