Emelie & Dannys bröllop

Lördag morgon den 6 september, under ovissa väderutsikter, styrde jag och Helena kosan mot Uppsala och Emelie och Dannys bröllop. De unga tu hade träffats under studierna i anslutning till Baptistkyrkan i centrala Uppsala, där nu också vigseln skulle gå av stapeln.

Efter förberedelser på var sitt håll, var spänningen stor och det var äntligen dags att få träffa varandra. En vacker ceremoni senare, där muntliga löften givits, ringar växlats och ett par blyga kyssar kyssts inför den drygt 100-hövdade församlingen, så var de unga tu plötsligt ett.

Hela följet promenerade sedan till Botaniska trädgården för en stor fest med middag, tal och musik samt även lite hyss signerade av kvällens värdpar Mikaela och Jonas. Tårtan skars med den äran varpå även dansgolvet skars i olika riktningar, under brudparets vals.

14 fantastiska och händelserika timmar efter att första bilden tagits så togs kvällens sista blixtbild, i nästan becksvart mörker. Brudbuketten hade kastats och det unga vackra brudparet var på väg att dra sig tillbaka. Alla kameror, blixtar och minneskort hade då motionerats rejäääält, liksom även de lite mindre unga fotograferna.

- Kul och oerhört lärorikt, tack för att vi fick vara med!

E&D

Din mail kommer inte att delas. Obligatoriska fält är markerade *

*

*