Yuliia Pavlikova – häftig modellplåtning i Antalya, Turkiet – del I

engelsk_flagga
(This blog post in English)

This Blogginlägg är från en hääärlig höstsemester i Alanya, Turkiet, med Mor och Far, min bror Peter och hans familj samt hela den egna stora familjen.

Fick dagen innan avresan iväg ett par mail till de modeller som enligt siten Modelmayhem.com befann sig i Alanya- eller Antalyatrakten, och tro det eller ej… jag fick svar från dem båda – och de ville plåta!
Nåja, när allt kom till kritan, hade naturligtvis en av dem slingrat sig ur det hela, men inte Yuliia Pavlikova som var ledig några dagar och befann sig på ett hotell vid havet i Antalya.

Efter att i hyrbil och 10 mil i Turkisk eftermiddagstrafik äntligen(!) ha tagit sig till hennes hotell, var jag och min Qvinna H (för dagen även fotoassistent) rätt så möra. Vi piggnade dock till när vi fick se hotellet, som var magnifikt och omgivningarna minst sagt detsamma! Där, på några månaders kontrakt, tillbringade Yuliia ett par dagar i veckan med att bli fotograferad för diverse dags- och veckotidningar…

Fotograferingen började tyvärr uruselt, med blixtar och Pocket Wizards krånglande som aldrig någonsin tidigare. Det slutade med att vi fick ta med hela föreställningen utomhus, i naturlig belysning.
Ett alldeles utmärkt grepp, visade det sig! …och greppade, det gjorde även Helena – en reflexskärm – och snart var vi igång igen.

Yuliia var en erfaren och självgående modell som presterade enastående – simply Amazing! – och alla utomhusbilderna blev SUPER! Här ovan, några av de inledande bilderna – berätta gärna vad Ni tycker!

Postar snart ytterligare lite bilder…

:) //Niclas

 

Din mail kommer inte att delas. Obligatoriska fält är markerade *

*

*