Företagsporträtt tagna vid olika tillfällen och på olika ställen

Blev för ett tag sedan uppringd av ett företag, Care Professionals Sjuksköterskekompetens AB, som höll på att starta upp och lansera sin verksamhet på nätet. De behövde ett VD-porträtt, dock så fort som möjligt, vilket var huvudsakliga delen av avtalet. En vit hemsidesanpassad bakgrund valdes, men som option till vitt önskades även en alternativ sjukhus- eller kontorsliknande bakgrund.

Som tur var så hade jag tillgång till en lokal i Solna där vi kunde träffas någon eftermiddag senare. För sådant ändamål används bärbara batteridrivna studioblixtar av hög kvalitet med alla nödvändiga ljusformare och användbara bakgrunder i vitt, grått och svart, en portabel studio som går att ha fullt iordningställt på en halvtimme.

Någon vecka efter att till belåtenhet ha levererat VD-bild för företagets hemsida blev jag åter kontaktad för ytterligare ett porträtt, denna gång av företagets konsultchef. Denna gång hade jag utrustningen riggad i ordinarie studion och kunde ta emot honom där någon dag senare. Fördelen med en högkvalitativ utrustning är att en god reproducerbarhet är möjlig, avseende t.ex. ljusets temperatur och karaktär samt naturligtvis även efterföljande redigering.

Care Professionals AB, företagsporträtt

Care Professionals AB, företagsporträtt

Din mail kommer inte att delas. Obligatoriska fält är markerade *

*

*