Hälsocamp på slottet, för inre och yttre styrka…

- Ibland går det fort! Ena kvällen ett kort sms från en god kollega och som följd, på morgonen två dagar senare, befinner jag mig i gammal genuin slottsmiljö nära Enköping för ett fotojobb. Uppdraget är ett evenemang, KBK Hälsocamp, arrangerat av Slejman Karadag och Jessica Hellback. Denna helg rådde 1 års jubileum, camp nr 6 sedan starten, och ett trettiotal personer samlades allt eftersom på gårdsplanen utanför Ekolsunds slott. Efter att ha hälsat alla välkomna, delat ut instruktioner, rumsnycklar, lite sponsorprodukter, utbrast en nöjd Slejman: ”Härligt! Så, nu är vi igång igen! Körbaraköör!”

Vad som sedan väntade var några dagar av intensiv fysisk träning och precis lika intensiva föreläsningar till förmån för den lika viktiga inre styrkan. En chans och bästa möjliga motivation för en livsändring, av vilket slag det månne vara!?

Tyvärr hade jag bara möjligheten att stanna första dagen, med ett grymt, högintensivt danspass under ledning av instruktör Dorotka Baburin samt en omvälvande, mycket tankeväckande föreläsning av inspiratör Patrik Tell. Hade gärna stannat längre…

Några av bilderna ser ni här nedan. Blir ni nyfikna är det bara att gå in på hemsidan hos KBK Hälsocamp.

 

Din mail kommer inte att delas. Obligatoriska fält är markerade *

*

*