Smoke on the water

Lördagen den 12 januari styrde familjen och jag kosan in till Söder och ett poolrum som Micke Lindberg hade på bottenvåningen av sitt hus.

Fotoidén var kraftigt sminkade modeller (Mikael och Natalie) mer eller mindre nedsänkta i det svarta vattnet, med tydliga reflektioner på ytan framför samt en rökridå bakom dem…

En stunds fuktfysik, i form av kondensation, gjorde sig genast påmind då utrustningen packades upp i det 31-gradiga poolrummet. Lite onödig extra spänning, då jag dagen till ära skulle inviga mina nya blixtaggregat från Elinchrom, vilket jag sett fram emot ett tag:)

En lätt panik smög sig dock på när jag allt eftersom insåg att lamporna i poolen inte gick att släcka samt att vattenytan verkade omutbart ljusgrön, hur jag än försökte och trixade!? Men till slut, vid bländare 22 och en fotovinkel från ett par centimeter över vattenytan, blev så vattenytan eftertraktat mörk…

Min Qvinna och två av barnen assisterade med huvudljus, inställningsljus och en rökmaskin. En liten stund senare var en mycket lyckad plåtning ett hääärligt faktum!

Kolla in bilderna ovan, bl.a. med några behind-the-scenes-bilder.

// Poolskötaren;)

 

Din mail kommer inte att delas. Obligatoriska fält är markerade *

*

*